VansAirForceForums  
Home > VansAirForceForums

-POSTING RULES
-Advertise in here!
- Today's Posts | Insert Pics

Keep VAF Going
Donate methods

Point your
camera app here
to donate fast.

Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-21-2022, 06:21 PM
Driving '67 Driving '67 is offline
 
Join Date: Dec 2011
Location: CZBA, ON Canada
Posts: 214
Default Static splash over when transmitting

I’m trying to troubleshoot a issue that I hope the VAF gang can help.

When I transmit I get static splash over on the other Comm receiver. It occurs when either radio is used and the other radio audio is selected on. It occurs on all freq’s. The quality of the transmission itself is excellent. If I de-select the opposite comm everything is normal.

My setup is a GTN650 (com1) , GTR20 (com2) and a GMA245 audio panel. Both Antennas are belly mounted using Vans suggested location. Wiring has been double checked against our SteinAir schematic and Garmin manuals including the interconnect wire between the two radios.

Any suggestions or areas to investigate would be much appreciated. I have chatted with G3X help line and haven’t had much luck.

Thanks Jim
__________________
RV 14A
Flying!!!!
Serial 140118
Donation - 2022 gladly done!
Reply With Quote
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:37 AM.


The VAFForums come to you courtesy Delta Romeo, LLC. By viewing and participating in them you agree to build your plane using standardized methods and practices and to fly it safely and in accordance with the laws governing the country you are located in.